CITROËN PRAZNUJE 100 LET
POSEBNA SERIJA VOZIL CITROËN ORIGINS

Ob praznovanju 100-letnice Citroën predstavlja posebno serijo vozil Citroën Origins. Na voljo je za 4 modele vozil: C3, C3 Aircross, C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer. Različice, ki so na voljo le v letu 2019 in so v počastitev jubilejnega praznovanja 100 let ustvarjalnosti in drznosti.

  • CITROËN C3 ORIGINS - vsestranski mestni malček; njegova moč zapeljevanja je ravno v številnih možnostih barvnih kombinacij.

    Na zunanji strani so vidni grafični elementi v bronasti barvi, ki poudarjajo logotip »ribje kosti«. Posebni elementi iz barvnega paketa Origins v bronasti barvi se nahajajo okoli prednjih meglenk in na Airbump ®, na prtljažnih vratih pa je spomin na Origins kodifikacijo viden tudi pri znački modela C3. Zadnja temnjena stekla in 16'' jeklena platišča 3D se poudarjajo videz te posebne serija. Na vratih voznika in sovoznika je pritrjen podpis "Origins since 1919".Omejena serija Origins vključuje toplo oblazinjenje v svetlo sivi barvi Heather Grey z zlatimi šivi, značko "Origins" na sedežih, preproge po meri in bronasto obrobo na armaturno ploščo, da je le-ta kaj najbolj skladen z zunanjostjo.

  • CITROËN C3 AIRCROSS ORIGINS - kompaktni mali SUV, s silhueto z močnimi oblinami in svežino. Kar vabi navdušence, da doživijo nove avanture z njim.

    Na zunanji strani je opremljen z bronasto obarvanimi grafičnimi elementi, ki poudarjajo logotip »ribje kosti«. Posebni elementi iz barvnega paketa Origins v bronasti barvi se nahajajo okoli prednjih meglenk, zadnja temnjena stekla pa odlično dopolnjujejo 16-palčna aluminijasta platišča Matrix v črni barvi. Ohišja električno zložljivih zunanjih ogledal so opremljena z grafično dekoracijo Origins, nalepka "Origins since 1919" pa je pritrjena na prednja vrata. Edinstvena nalepka Origins se nahaja na prtljažnih vratih, poleg emblema C3 Aircross. Notranja personalizacija vključuje oblazinjenje sedežev v svetlo sivi tkanini z zlatimi šivi in oznako "Origins" ter posebne preproge s slogu "Origins".

  • CITROËN C4 SPACETOURER IN GRAND C4 SPACETOURER ORIGINS - simbolizirata praktičnost in avanturo. Sta veseli vozili, ki udobno prevažata do 5 ali do 7 oseb in se ponašata z modernim stilom ter motorji in tehnologijami zadnje generacije

    Posebna serija Origins ohranja vse njune prednosti in nudi notranje oblazinjenje v bež barvi DUNE, ki daje prednost mehkobi in dobremu počutju. V tem paketu notranjosti pa so vključeni masažni prednji sedeži z nastavitvijo ledvenega predela in naslonom za glavo RELAX, armaturna plošča in obloge vrat v bež barvi Meditation, gravura Laser Shelby na ročkah za odpiranje voznikovih in sovoznikovih vrat, zložljiv naslon sovoznikovega sedeža in tepihi Origins. Zunanjost vozila krasi več bronastih barvnih elementov, poudarjajo logotip z "ribjo kostjo": okrasne črte na prtljažniku, podpis "Origins since 1919", na prednjih vratih, ki označuje 100-letno pripadnost blagovni znamki.


Spoznajte jubilejno posebno serijo Citroën Origins

Bi želeli prilagojeno
ponudbo za vas?

* Obvezno izpolni
Soglašam s prejemanjem e-novic, informacij, novosti in ugodnostih, preko označenih komunikacijskih kanalov obveščanja:

Uspešno poslano.

Nov vnos